LIUR – MADOS DEGUSTACIJOJE

VILNIUS

LIUR. kvepalai lauks Jūsų atviroje studijoje, jaukiame ‘Mados degustacija’ formate SPALIO 15 –  20 dienomis  nuo 11 – 20val, Vilniuje

LIUR Creamy AF parfum

Susipažink su mūsų nauju kvapu CREAMY AF

liur collection

2023 metų Rugpjūtį oficialiai pristatėme savo pirmąją pačių rankomis sukurtą ir pagamintą parfumerijos kolekciją – tikrą artisan, modernią parfumeriją.

Labai didžiuojamės autentiškumu, kūrybine laisve, mažais tiražais bei rankų darbu.

Po daugybės kvapnių siuntinių kuriuos išsiuntėme  į Vilnių labai nekantraujame atkeliauti patys ir susitikti su Jumis jau Spalio 19 d.

LIUR

Trumpai:

Artisan, nišinės, modernios parfumerijos kūrėjai Lietuvoje. Po ilgų metų praleistų Prancūzijoje, Didžiojoje Britanijoje – grįžome į Lietuvą ir įkūrėme savo laboratoriją bei kūrybinę studiją.Tiek kūrybinis, tiek gamybinis procesai atliekami rankomis, įskaitant šilkografiją ant flakonų. LIUR parfumerė ir bendraįkūrėja - diplomuota psichologė. Jos parfumeriniai darbai kalba apie emocijas, jausmus, nuotaikas. Laboratorija skaičiuoja vienerius metus oficialaus gyvavimo, startui intensyviai ruošėmės bene trejus metus ir štai - kūrybos derlius jau 12 parfumerijos kūrinių, gimusių ir sukurtų mūsų šalyje.